CELEX:32024R1989: Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2024/1989 al Comisiei din 22 iulie 2024 privind autorizarea substanțelor undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, l-carvonă, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen ca aditivi furajeri pentru toate speciile de animale și de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2018/245 în ceea ce privește condițiile de autorizare a substanței d,l-izomentonă ca aditiv furajer pentru toate speciile de animale
| Redacția Lex24 | |
| Publicat in Repertoriu EUR-Lex, 13/08/2024 |
| |
Informatii
Data documentului: 22/07/2024; Data adoptăriiData intrării în vigoare: 13/08/2024; intrare în vigoare data publicării +20 a se vedea articolul 4
Data încetării: No end date
Autor: Comisia Europeană, Direcția Generală Sănătate și Siguranță Alimentară
Formă: Repertoriu EUR-Lex
![]() |
Jurnalul Ofícial |
RO Seria L |
|
2024/1989 |
24.7.2024 |
REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2024/1989 AL COMISIEI
din 22 iulie 2024
privind autorizarea substanțelor undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, l-carvonă, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen ca aditivi furajeri pentru toate speciile de animale și de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2018/245 în ceea ce privește condițiile de autorizare a substanței d,l-izomentonă ca aditiv furajer pentru toate speciile de animale
(Text cu relevanță pentru SEE)
COMISIA EUROPEANĂ,
având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,
având în vedere Regulamentul (CE) nr. 1831/2003 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 septembrie 2003 privind aditivii din hrana animalelor (1), în special articolul 9 alineatul (2) și articolul 13 alineatul (2),
întrucât:
|
(1) |
Regulamentul (CE) nr. 1831/2003 prevede necesitatea autorizării aditivilor pentru hrana animalelor, precum și motivele și procedurile de acordare și modificare a unei astfel de autorizații. Articolul 10 alineatul (2) din regulamentul respectiv prevede reevaluarea aditivilor autorizați în temeiul Directivei 70/524/CEE a Consiliului (2). |
|
(2) |
Substanțele undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, l-carvonă, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen au fost autorizate fără limită de timp în conformitate cu Directiva 70/524/CEE ca aditiv furajer pentru toate speciile de animale. Substanțele respective au fost înscrise ulterior în Registrul aditivilor pentru hrana animalelor ca produse existente, în conformitate cu articolul 10 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003. |
|
(3) |
În conformitate cu articolul 10 alineatul (2) din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003 coroborat cu articolul 7 din regulamentul menționat, au fost trimise nouă cereri pentru autorizarea substanțelor undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, l-carvonă, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen („substanțele în cauză”) ca aditivi furajeri pentru toate speciile de animale. Solicitantul a cerut ca aditivii respectivi să fie clasificați în categoria „aditivi senzoriali” și în grupa funcțională „compuși aromatizanți”. Cererile respective au fost însoțite de informațiile și de documentele necesare în temeiul articolului 7 alineatul (3) din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003. |
|
(4) |
Solicitantul a cerut ca substanțele în cauză să fie autorizate și în vederea utilizării în apa de băut. Regulamentul (CE) nr. 1831/2003 nu permite însă autorizarea „compușilor aromatizanți” în vederea utilizării în apa de băut. Prin urmare, solicitantul și-a retras cererea pentru apa de băut pentru toate substanțele în cauză. |
|
(5) |
Utilizarea substanței d,l-izomentonă ca aditiv furajer a fost autorizată pentru toate speciile de animale prin Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/245 al Comisiei (3). |
|
(6) |
În conformitate cu articolul 13 alineatul (1) din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003, Comisia a solicitat Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară („autoritatea”) să emită un aviz în care precizeze dacă autorizarea substanței d,l-izomentonă ca aditiv furajer îndeplinește în continuare condițiile stabilite la articolul 5 din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003, având în vedere o modificare a condițiilor autorizării respective. Modificarea respectivă constă într-o creștere a nivelului maxim recomandat de d,l-izomentonă la 5 mg/kg pentru toate speciile de animale. Cererea a fost însoțită de datele justificative relevante. |
|
(7) |
Autoritatea a concluzionat în avizele ei din 1 februarie 2012 (4), 6 martie 2012 (5), 7 martie 2012 (6), 13 iunie 2012 (7), 13 noiembrie 2012 (8), 10 martie 2015 (9), 8 martie 2016 (10), 20 aprilie 2016 (11), 12 iulie 2016 (12) și 26 septembrie 2023 (13) că, în condițiile de utilizare propuse, substanțele în cauză sunt sigure pentru toate speciile de animale, pentru consumatori și pentru mediu. Autoritatea a afirmat că pentru 2-metoxifenol, timol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxi-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, carvacrol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol și benzen-1,3-diol nu au fost furnizate date noi privind siguranța pentru utilizator, dar că pericolele potențiale pentru contactul cu pielea și ochii și expunerea căilor respiratorii de diferite grade sunt recunoscute pentru aceste substanțe. Pentru 3-butilidenftalidă și 3-propilidenftalidă, fișele cu date de securitate ale materialelor furnizate de furnizori identifică substanțele respective ca fiind iritante pentru piele, ochi și căile respiratorii și dăunătoare în caz de înghițire. Pentru fenilacetaldehidă, acid fenilacetic, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, salicilat de metil și fenilacetat de 3-metilbutil, autoritatea a considerat că este prudent să trateze toți acești compuși ca iritanți pentru piele, ochi și căile respiratorii, sensibilizanți pentru piele și nocivi în caz de înghițire. Pentru acetatul de terpineol, autoritatea a considerat că este prudent ca substanța să fie tratată ca iritantă pentru piele, ochi și căile respiratorii și ca sensibilizantă pentru piele. Substanțele terpinolenă, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen trebuie considerate ca iritante pentru piele, ochi și căile respiratorii și ca sensibilizante pentru piele. Autoritatea a afirmat că pentru benzotiazol, d,l-borneol, d,l-izoborneol, l-carvonă, trans-mentonă, d-camfor, acetat de d,l-bornil, undec-10-enal și acetat de d,l-izobornil, sunt recunoscute pericolele pentru contactul cu pielea și ochii și pentru expunerea respiratorie și sunt clasificate cu iritante pentru sistemul respirator. În fine, autoritatea a concluzionat că toate substanțele în cauză sunt recunoscute ca fiind aromatizante pentru produsele alimentare, iar funcția lor în hrana pentru animale ar fi în esență aceeași ca în cazul produselor alimentare și, prin urmare, nu este necesară nicio demonstrare suplimentară a eficacității. În plus, autoritatea a verificat raportul referitor la metodele de analiză a aditivilor în hrana pentru animale transmis de laboratorul de referință înființat prin Regulamentul (CE) nr. 1831/2003. În plus, autoritatea a concluzionat în avizul său din 26 septembrie 2023 că, pentru d,l-izomentonă, nivelul maxim recomandat de 5 mg/kg este sigur pentru toate speciile de animale, consumatori și mediu. |
|
(8) |
Având în vedere cele de mai sus, Comisia este de părere că substanțele în cauză îndeplinesc condițiile de autorizare prevăzute la articolul 5 din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003. În plus, Comisia consideră că autorizarea substanței d,l-izomentonă îndeplinește în continuare condițiile prevăzute la articolul 5 din Regulamentul (CE) nr. 1831/2003 atunci când modifică termenii acesteia în ceea ce privește creșterea nivelului maxim recomandat la 5 mg/kg pentru toate speciile de animale. În consecință, utilizarea substanțelor în cauză trebuie autorizată, iar condițiile de autorizare pentru d,l-izomentonă trebuie modificate. Comisia consideră că trebuie luate măsuri de protecție adecvate pentru a se preveni efectele adverse asupra sănătății utilizatorilor substanțelor în cauză. |
|
(9) |
Comisia consideră că, pentru l-carvonă, salicilat de metil, timol și carvacrol, motivele de siguranță impun stabilirea unor conținuturi maxime și că aditivii respectivi nu pot fi utilizați în combinație cu alți aditivi care conțin astfel de substanțe. Pentru undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen, nu este necesară stabilirea de conținuturi maxime din motive de siguranță. Cu toate acestea, pentru a se putea realiza un control mai bun, este necesar ca pe eticheta acestor aditivi să fie indicat un conținut maxim recomandat. În cazul în care conținutul maxim recomandat este depășit, este necesar ca anumite informații să fie indicate pe eticheta preamestecurilor în cauză. |
|
(10) |
Prin urmare, Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/245 trebuie modificat în consecință. |
|
(11) |
Deoarece nu există motive legate de siguranță care să impună aplicarea imediată a modificărilor condițiilor de autorizare a substanțelor în cauză, este adecvat să se prevadă o perioadă de tranziție pentru a permite părților interesate să se pregătească pentru a îndeplini noile cerințe care decurg din autorizare. În plus, deoarece nu există motive legate de siguranță care să impună aplicarea imediată a modificării condițiilor de autorizare pentru d,l-izomentonă, este adecvat să se prevadă o perioadă de tranziție pentru a permite părților interesate să se pregătească pentru a îndeplini noile cerințe care decurg din modificarea respectivă. |
|
(12) |
Măsurile prevăzute în prezentul regulament sunt conforme cu avizul Comitetului permanent pentru plante, animale, produse alimentare și hrană pentru animale, |
ADOPTĂ PREZENTUL REGULAMENT:
Articolul 1
Autorizare
Substanțele specificate în anexă, care aparțin categoriei „aditivi senzoriali” și grupei funcționale „compuși aromatizanți”, se autorizează ca aditivi în hrana animalelor, în condițiile stabilite în anexa respectivă.
Articolul 2
Modificarea Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2018/245
În rubrica referitoare la d,l-izomentonă din anexa la Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/245, punctele 3-5 din coloana „Alte dispoziții” se înlocuiesc cu următorul text:
|
„3. |
Pe eticheta aditivului se indică următoarele: «Conținut maxim recomandat de substanță activă în hrana completă pentru animale cu un conținut de umiditate de 12 %: 5 mg/kg pentru toate speciile de animale». |
|
4. |
În cazul în care nivelul de utilizare recomandat de pe eticheta preamestecului ar duce la depășirea nivelului menționat la punctul 3, pe eticheta preamestecului se indică grupa funcțională, numărul de identificare, denumirea și cantitatea adăugată ale substanței active. |
|
5. |
Grupa funcțională, numărul de identificare, denumirea și cantitatea adăugată ale substanței active se indică în etichetarea materiilor prime destinate hranei pentru animale și a hranei combinate pentru animale în cazul în care conținutul de substanță activă în hrana completă pentru animale cu un conținut de umiditate de 12 % depășește: 5 mg/kg pentru toate speciile de animale.” |
Articolul 3
Măsuri tranzitorii
(1) Aditivii furajeri undec-10-enal, acetat de terpineol, d,l-borneol, l-carvonă, d-camfor, acetat de d,l-izobornil, 3-propilidenftalidă, acid fenilacetic, salicilat de metil, timol, carvacrol, benzotiazol, terpinolenă, d,l-izoborneol, trans-mentonă, acetat de d,l-bornil, 3-butilidenftalidă, fenilacetaldehidă, acetat de fenetil, fenilacetat de fenetil, fenilacetat de metil, fenilacetat de etil, fenilacetat de izobutil, fenilacetat de 3-metilbutil, 2-metoxifenol, 2-metoxi-4-metilfenol, 4-etilguaiacol, 2-metoxy-4-vinilfenol, 4-etilfenol, 2-metilfenol, 4-metilfenol, 2,6-dimetoxifenol, fenol, 2,6-dimetilfenol, 2-izopropilfenol, benzen-1,3-diol, alfa-felandren, alfa-terpinen, gama-terpinen și l-limonen, astfel cum au fost autorizate în conformitate cu Directiva 70/524/CEE, și aditivul furajer d,l-izomentonă (număr de identificare: 2b07078) autorizate prin Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/245 și preamestecurile care conțin acești aditivi furajeri, care sunt produse și etichetate înainte de 13 februarie 2025 în conformitate cu normele aplicabile înainte de 13 august 2024, pot continua să fie introduse pe piață și utilizate până la epuizarea stocurilor existente.
(2) Furajele combinate și materiile prime furajere care conțin aditivii furajeri menționați la alineatul (1), care sunt produse și etichetate înainte de 13 august 2025 în conformitate cu normele aplicabile înainte de 13 august 2024], pot fi introduse în continuare pe piață și utilizate până la epuizarea stocurilor existente dacă sunt destinate animalelor de la care se obțin alimente.
(3) Furajele combinate și materiile prime furajere care conțin aditivii furajeri menționați la alineatul (1), care sunt produse și etichetate înainte de 13 august 2026 în conformitate cu normele aplicabile înainte de 13 august 2024, pot fi în continuare introduse pe piață și utilizate până la epuizarea stocurilor existente dacă sunt destinate animalelor de la care nu se obțin alimente.
Articolul 4
Intrare în vigoare
Prezentul regulament intră în vigoare în a douăzecea zi de la data publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Prezentul regulament este obligatoriu în toate elementele sale și se aplică direct în toate statele membre.
Adoptat la Bruxelles, 22 iulie 2024.
Pentru Comisie
Președinta
Ursula VON DER LEYEN
(1)
JO L 268, 18.10.2003, p. 29, ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2003/1831/oj.
(2) Directiva 70/524/CEE a Consiliului din 23 noiembrie 1970 privind aditivii din hrana animalelor (JO L 270, 14.12.1970, p. 1., ELI: http://data.europa.eu/eli/dir/1970/524/oj).
(3) Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/245 al Comisiei din 15 februarie 2018 privind autorizarea substanțelor mentol, D-carvonă, acetat de mentil, D,L-izomentonă, 3-metil-2-[pent-2(cis)-enil]ciclopent-2-en-1-onă, 3,5,5-trimetilciclohex-2-en-1-onă, Dfenconă, alcool fenchilic, acetat de carvil, acetat de dihidrocarvil și acetat de fenchil ca aditivi în hrana tuturor speciilor de animale (JO L 53, 23.2.2018, p. 87, ELI: http://data.europa.eu/eli/reg_impl/2018/245/oj).
(4)
EFSA Journal 2012;10(2):2573.
(5)
EFSA Journal 2012;10(3):2622.
(6)
EFSA Journal 2012;10(3):2625.
(7)
EFSA Journal 2012;10(7):2785.
(8)
EFSA Journal 2012;10(11):2966.
(9)
EFSA Journal 2015;13(3):4053.
(10)
EFSA Journal 2016;14(6):4441.
(11)
EFSA Journal 2016;14(6):4475.
(12)
EFSA Journal 2016;14(8):4559.
(13)
EFSA Journal 2023;21(10):8340.
ANEXĂ
|
Numărul de identificare al aditivului furajer |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b05035 |
Undec-10-enal |
Compoziția aditivului Undec-10-enal Caracterizarea substanței active Undec-10-enal Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 90 % Formula chimică: C11H20O Numărul CAS: 112-45-8 Nr. FLAVIS: 05.035 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (1) Pentru identificarea substanței undec-10-enal în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului furajer |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09830 |
Acetat de terpineol |
Compoziția aditivului Acetat de terpineol Caracterizarea substanței active Acetat de terpineol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % Formula chimică: C12H20O2 Numărul CAS: 8007-35-0 Nr. FLAVIS: 09.830 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (2) Pentru identificarea substanței acetat de terpineol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b02016 |
d,l-Borneol |
Compoziția aditivului d,l-Borneol Caracterizarea substanței active d,l-Borneol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % (valoarea minimă în teste poate să includă izoborneol, alți izomeri de borneol, urme de fenchil alcool și alți compuși C10H18O) Formula chimică: C10H18O Numărul CAS: 507-70-0 Nr. FLAVIS: 02.016 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (3) Pentru identificarea substanței d,l-borneol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||
|
2b07147 |
l-Carvonă |
Compoziția aditivului l-Carvonă Caracterizarea substanței active l-Carvonă Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % Formula chimică: C10H14O Numărul CAS: 6485-40-1 Nr. FLAVIS: 07.147 |
Toate speciile de animale |
– |
– |
10 |
|
13.8.2034 |
||||||||
|
Metoda analitică (4) Pentru identificarea substanței l-carvonă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b07215 |
d-Camfor |
Compoziția aditivului d-Camfor Caracterizarea substanței active d-Camfor (cunoscut și ca (1R)-1,7,7-Trimetilbiciclo[2.2.1]heptan-2-onă) Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 96 % Formula chimică: C10H16O Numărul CAS: 464-49-3 Nr. FLAVIS: 07.215 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (5) Pentru identificarea substanței d-camfor în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09218 |
Acetat de d,l-izobornil |
Compoziția aditivului Acetat de d,l-izobornil Caracterizarea substanței active Acetat de d,l-izobornil Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % (valoarea minimă în teste poate include cantități mici de acetat de bornil) Formula chimică: C12H20O2 Numărul CAS: 125-12-2 Nr. FLAVIS: 09.218 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (6) Pentru identificarea substanței acetat de d,l-izobornil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b10005 |
3-Propilidenftalidă |
Compoziția aditivului 3-Propilidenftalidă Caracterizarea substanței active 3-Propilidenftalidă Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 96 % Formula chimică: C11H10O2 Numărul CAS: 17369-59-4 Nr. FLAVIS: 10.005 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (7) Pentru identificarea substanței 3-propilidenftalidă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b08038 |
Acid fenilacetic |
Compoziția aditivului Acid fenilacetic Caracterizarea substanței active Acid fenilacetic Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 99 % Formula chimică: C8H8O2 Numărul CAS: 103-82-2 Nr. FLAVIS: 08.038 |
Toate speciile de animale |
— |
—- |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (8) Pentru identificarea acidului fenilacetic în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||
|
2b09749 |
Salicilat de metil |
Compoziția aditivului Salicilat de metil Caracterizarea substanței active Salicilat de metil Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C8H8O3 Numărul CAS: 119-36-8 Nr. FLAVIS: 09.749 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
50 |
|
13.8.2034 |
||||||||
|
Metoda analitică (9) Pentru identificarea salicilatului de metil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||
|
2b04006 |
Timol |
Compoziția aditivului Timol Caracterizarea substanței active Timol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C10H14O Numărul CAS: 89-83-8 Nr. FLAVIS: 04.006 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
125 |
|
13.8.2034 |
||||||||
|
Metoda analitică (10) Pentru identificarea substanței timol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||
|
2b04031 |
Carvacrol |
Compoziția aditivului Carvacrol Caracterizarea substanței active Carvacrol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C10H14O Numărul CAS: 499-75-2 Nr. FLAVIS: 04.031 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
125 |
|
13.8.2034 |
||||||||
|
Metoda analitică (11) Pentru identificarea substanței carvacrol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b15016 |
Benzotiazol |
Compoziția aditivului Benzotiazol Caracterizarea substanței active Benzotiazol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 96 % Formula chimică: C7H5NS Numărul CAS: 95-16-9 Nr. FLAVIS: 15.016 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (12) Pentru identificarea substanței benzotiazol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b01005 |
Terpinolenă |
Compoziția aditivului Terpinolenă Caracterizarea substanței active Terpinolenă Produsă prin sinteză chimică sau prin distilare fracționată sau cu vapori a uleiurilor esențiale. Puritate: min. 95 % Formula chimică: C10H16 Numărul CAS: 586-62-9 Nr. FLAVIS: 01.005 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (13) Pentru identificarea substanței terpinolenă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b02059 |
d,l-Izoborneol |
Compoziția aditivului d,l-Izoborneol Caracterizarea substanței active d,l-Izoborneol Produs prin sinteză chimică Puritate: min. 92 % (valoarea minimă în teste este 92 % iar componentele secundare 3,5 % borneol) Formula chimică: C10H18O Numărul CAS: 124-76-5 Nr. FLAVIS: 02.059 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (14) Pentru identificarea substanței d,l-izoborneol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b07176 |
trans-Mentonă |
Compoziția aditivului trans-Mentonă Caracterizarea substanței active trans-Mentonă Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 96 % (sumă de doi izomeri) Formula chimică: C10H18O Numărul CAS: 89-80-5 Nr. FLAVIS: 07.176 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (15) Pentru identificarea substanței trans-mentonă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09017 |
Acetat de d,l-bornil |
Compoziția aditivului Acetat de d,l-bornil Caracterizarea substanței active Acetat de d,l-bornil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % (valoarea minimă în teste este de 98 % și poate include acetat de izobornil și alți izomeri de acetat de bornil) Formula chimică: C12H20O2 Numărul CAS: 76-49-3 Nr. FLAVIS: 09.017 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (16) Pentru identificarea substanței acetat de d,l-bornil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b10024 |
3-Butilidenftalidă |
Compoziția aditivului 3-Butilidenftalidă Caracterizarea substanței active 3-Butilidenftalidă Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 99 % Formula chimică: C12H12O2 Numărul CAS: 551-08-6 Nr. FLAVIS: 10.024 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (17) Pentru identificarea substanței 3-butilidenftalidă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b05030 |
Fenilacetaldehidă |
Compoziția aditivului Fenilacetaldehidă Caracterizarea substanței active Fenilacetaldehidă Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 95 % Formula chimică: C8H8O Numărul CAS: 122-78-1 Nr. FLAVIS: 05.030 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (18) Pentru identificarea substanței fenilacetaldehidă în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09031 |
Acetat de fenetil |
Compoziția aditivului Acetat de fenetil Caracterizarea substanței active Acetat de fenetil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C10H12O2 Numărul CAS: 103-45-7 Nr. FLAVIS: 09.031 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (19) Pentru identificarea substanței acetat de fenetil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09707 |
Fenilacetat de fenetil |
Compoziția aditivului Fenilacetat de fenetil Caracterizarea substanței active Fenilacetat de fenetil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C16H16O2 Numărul CAS: 102-20-5 Nr. FLAVIS: 09.707 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (20) Pentru identificarea substanței fenilacetat de fenetil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09783 |
Fenilacetat de metil |
Compoziția aditivului Fenilacetat de metil Caracterizarea substanței active Fenilacetat de metil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % Formula chimică: C9H10O2 Numărul CAS: 101-41-7 Nr. FLAVIS: 09.783 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (21) Pentru identificarea substanței fenilacetat de metil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09784 |
Fenilacetat de etil |
Compoziția aditivului Fenilacetat de etil Caracterizarea substanței active Fenilacetat de etil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % Formula chimică: C10H12O2 Numărul CAS: 101-97-3 Nr. FLAVIS: 09.784 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (22) Pentru identificarea substanței fenilacetat de etil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09788 |
Fenilacetat de izobutil |
Compoziția aditivului Fenilacetat de izobutil Caracterizarea substanței active Fenilacetat de izobutil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C12H16O2 Numărul CAS: 102-13-6 Nr. FLAVIS: 09.788 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (23) Pentru identificarea substanței fenilacetat de izobutil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b09789 |
Fenilacetat de 3-metilbutil |
Compoziția aditivului Fenilacetat de 3-metilbutil Caracterizarea substanței active Fenilacetat de 3-metilbutil Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 97 % (sumă de n-amil și izoamil esteri) Formula chimică: C13H18O2 Numărul CAS: 102-19-2 Nr. FLAVIS: 09.789 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (24) Pentru identificarea substanței fenilacetat de 3-metilbutil în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04005 |
2-Metoxifenol |
Compoziția aditivului 2-Metoxifenol Caracterizarea substanței active 2-Metoxifenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C7H8 O2 Numărul CAS: 90-05-1 Nr. FLAVIS: 04.005 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (25) Pentru identificarea substanței 2-metoxifenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04007 |
2-Metoxi-4-metilfenol |
Compoziția aditivului 2-Metoxi-4-metilfenol Caracterizarea substanței active 2-Metoxi-4-metilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C8H10O2 Numărul CAS: 93-51-6 Nr. FLAVIS: 04.007 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (26) Pentru identificarea substanței 2-metoxi-4-metilfenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04008 |
4-Etilguaiacol |
Compoziția aditivului 4-Etilguaiacol Caracterizarea substanței active 4-Etilguaiacol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C9 H12 O2 Numărul CAS: 2785-89-9 Nr. FLAVIS: 04.008 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (27) Pentru identificarea substanței 4-etilguaiacol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04009 |
2-Metoxi-4-vinilfenol |
Compoziția aditivului 2-Metoxi-4-vinilfenol Caracterizarea substanței active 2-Metoxi-4-vinilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C9H10 O2 Numărul CAS: 7786-61-0 Nr. FLAVIS: 04.009 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (28) Pentru identificarea substanței 2-metoxi-4-vinilfenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04022 |
4-Etilfenol |
Compoziția aditivului 4-Etilfenol Caracterizarea substanței active 4-Etilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C8H10 O Numărul CAS: 123-07-9 Nr. FLAVIS: 04.022 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (29) Pentru identificarea substanței 4-etilfenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04027 |
2-Metilfenol |
Compoziția aditivului 2-Metilfenol Caracterizarea substanței active 2-Metilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C7H8 O Numărul CAS: 95-48-7 Nr. FLAVIS: 04.027 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (30) Pentru identificarea substanței 2-metilfenol în aditivul destinat hranei animalelor și în preamestecurile aromatizante destinate hranei animalelor:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04028 |
4-Metilfenol |
Compoziția aditivului 4-Metilfenol Caracterizarea substanței active 4-Metilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C7H8 O Numărul CAS: 106-44-5 Nr. FLAVIS: 04.028 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (31) Pentru identificarea substanței 4-metilfenol în aditivul destinat hranei animalelor și în preamestecurile aromatizante destinate hranei animalelor:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04036 |
2,6-Dimetoxifenol |
Compoziția aditivului 2,6-Dimetoxifenol Caracterizarea substanței active 2,6-Dimetoxifenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C8H10O3 Numărul CAS: 91-10-1 Nr. FLAVIS: 04.036 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (32) Pentru identificarea substanței 2,6-dimetoxifenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04041 |
Fenol |
Compoziția aditivului Fenol Caracterizarea substanței active Fenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C6H6O Numărul CAS: 108-95-2 Nr. FLAVIS: 04.041 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (33) Pentru identificarea substanței fenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04042 |
2,6-Dimetilfenol |
Compoziția aditivului 2,6-Dimetilfenol Caracterizarea substanței active 2,6-Dimetilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 99 % Formula chimică: C8H10O Numărul CAS: 576-26-1 Nr. FLAVIS: 04.042 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (34) Pentru identificarea substanței 2,6-dimetilfenol în aditivul destinat hranei animalelor și în preamestecurile aromatizante destinate hranei animalelor:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04044 |
2-Izopropilfenol |
Compoziția aditivului 2-Izopropilfenol Caracterizarea substanței active 2-Izopropilfenol Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C9H12O Numărul CAS: 88-69-7 Nr. FLAVIS: 04.044 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (35) Pentru identificarea substanței 2-izopropilfenol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b04047 |
Benzen-1,3-diol |
Compoziția aditivului Benzen-1,3-diol Caracterizarea substanței active Benzen-1,3-diol (cunoscut și ca rezorcinol) Produsă prin sinteză chimică Puritate: min. 98 % Formula chimică: C6H6O2 Numărul CAS: 108-46-3 Nr. FLAVIS: 04.047 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (36) Pentru identificarea substanței benzen-1,3-diol în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b01006 |
alfa-Felandren |
Compoziția aditivului alfa-Felandren Caracterizarea substanței active alfa-Felandren Produsă prin sinteză chimică sau prin distilare fracționată sau cu vapori a uleiurilor esențiale. Puritate: min. 95 % Formula chimică: C10H16 Numărul CAS: 99-83-2 Nr. FLAVIS: 01.006 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (37) Pentru identificarea substanței alfa-felandren în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b01019 |
alfa-Terpinen |
Compoziția aditivului alfa-Terpinen Caracterizarea substanței active alfa-Terpinen Produsă prin sinteză chimică sau prin distilare fracționată sau cu vapori a uleiurilor esențiale. Puritate: min. 89 % Formula chimică: C10H16 Numărul CAS: 99-86-5 Nr. FLAVIS: 01.019 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (38) Pentru identificarea substanței alfa-terpinen în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b01020 |
gama-Terpinen |
Compoziția aditivului gama-Terpinen Caracterizarea substanței active gama-Terpinen Produsă prin sinteză chimică sau prin distilare fracționată sau cu vapori a uleiurilor esențiale. Puritate: min. 95 % Formula chimică: C10H16 Numărul CAS: 99-85-4 Nr. FLAVIS: 01.020 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (39) Pentru identificarea substanței gama-terpinen în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
|
Numărul de identificare al aditivului pentru hrana animalelor |
Aditivul |
Compoziția, formula chimică, descrierea, metoda analitică |
Specia sau categoria de animale |
Vârsta maximă |
Conținutul minim |
Conținutul maxim |
Alte dispoziții |
Sfârșitul perioadei de autorizare |
||||||||||
|
mg de substanță activă/kg de furaj complet cu un conținut de umiditate de 12 % |
||||||||||||||||||
|
Categorie: aditivi senzoriali. Grupa funcțională: compuși aromatizanți |
||||||||||||||||||
|
2b01046 |
l-Limonen |
Compoziția aditivului l-Limonen Caracterizarea substanței active l-Limonen Produsă prin sinteză chimică sau prin distilare fracționată sau cu vapori a uleiurilor esențiale. Puritate: min. 95 % Formula chimică: C10H16 Numărul CAS: 5989-54-8 Nr. FLAVIS: 01.046 |
Toate speciile de animale |
— |
— |
— |
|
13.8.2034 |
||||||||||
|
Metoda analitică (40) Pentru identificarea substanței l-Limonen în aditivul furajer și în preamestecurile aromatizante:
|
||||||||||||||||||
(1) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(2) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(3) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(4) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(5) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(6) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(7) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(8) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(9) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(10) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(11) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(12) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(13) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(14) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(15) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(16) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(17) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(18) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(19) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(20) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(21) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(22) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(23) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(24) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(25) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(26) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(27) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(28) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(29) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(30) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(31) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(32) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(33) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(34) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(35) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(36) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(37) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(38) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(39) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
(40) Detaliile metodelor analitice sunt disponibile la următoarea adresă a laboratorului de referință: https://joint-research-centre.ec.europa.eu/eurl-fa-eurl-feed-additives/eurl-fa-authorisation/eurl-fa-evaluation-reports_en.
ELI: http://data.europa.eu/eli/reg_impl/2024/1989/oj
ISSN 1977-0782 (electronic edition)

