Ce este Lex24?

Collaborative Community

Lex24.ro pune la dispoziția atat profesioniștilor dreptului, în calitatea acestora de avocați, notari, magistrați, consilieri juridici, executori judecătorești, consilieri fiscali, funcționari publici, cati si cadrelor didactice si studenților, un spațiu deschis, open source, de exprimare, de dezbatere, de interacțiune și de colaborare, in care este incurajat dialogul profesional, schimbul de idei și de experiență profesionala, sub dezideratul creării unei comunități juridice solide, open, accesibila tuturor.

Portal juridic

Prețuim ideile valoroase si opiniile tuturor profesioniștilor dreptului si considerăm că fiecare gând și fiecare punct de vedere reprezintă chintesența experienței personale a fiecăruia dintre noi și merită adus la cunoștința intregii comunități juridice. Ințelegem să aducem valoare adăugată și utilitate tuturor ideilor, independent de valoarea lor stiintifica și de nivelul de expertiză al subiectului tratat. Poti sa incarci si tu un articol in platforma noastra si sa te alaturezi in aceasta minunata calatorie!

Agregator de stiri

Reunim sub aceeasi cupola unica o serie intreaga si diversificata de stiri pe tematici de interes juridic, din cele mai variate surse din spatiul European: mass-media, institutii centrale sau teritoriale, agentii guvernamentale, bloguri, podcasturi, orice poate fi de interes comunitatii noastre. La sugestia voastra putem adauga sau elimina sursele noastre de stiri. Daca detii un blog sau un podcast pe teme juridice, ne-ar face o deosebita placere sa il publicam la noi.

Ce oferă Lex24?

Spațiu de exprimare

Publicăm, nu judecăm! Prețuim ideile valoroase si opiniile tuturor profesioniștilor dreptului si considerăm că fiecare gând și fiecare punct de vedere reprezintă chintesența experienței personale a fiecăruia dintre noi și merită adus la cunoștința intregii comunități juridice. Ințelegem să aducem valoare adăugată și utilitate tuturor ideilor, independent de valoarea lor stiintifica și de nivelul de expertiză al subiectului tratat. Publica si tu cu noi!

Instrument de lucru/studiu

Prin intermediul tehnologiilor puse la dispoziția utilizatorilor, în premieră în România, platforma Lex24 se constituie ca un instrument de lucru online, prin care profesioniștii dreptului pot interacționa cu conținutul, pot face adnotări și evidențieri pe conținut, pot adăuga conținut dinamic, intern sau extern platformei Lex24, pot adăuga note cu caracter privat sau public, pot scrie propriile articole profesionale, opinii sau studii cu privire la diverse tematici juridice.

Organizator la purtator

Doresti sa ții pasul cu modificările legislative sau jurisprudențiale, iar formatul tipărit nu-ți permite acest lucru? Scapă de constrângerile formatul tipărit și alege varianta “la purtător”: Lex24 te ajuta sa pastrezi ideile, adnotarile, notele si comentariile in mod organizat, la purtator. Poti sa faci adnotari pe coduri sau pe orice alt material pe care îl deții și alege să le păstrezi private, doar pentru tine sau să le împărtășești cu colegii si membrii grupului din care faci parte. În mod implicit toate adnotările sunt setate să fie vizibile in mod public, disponibile intregii comunitati.

Aplicație web colaborativă

Poti alege din platforma noastră legislația consolidată sau poți încărca orice material de tip text, sub forma de articol, sau pdf pe care dorești să îl menții actualizat și pe care dorești să lucrezi în mod constant atat intr-un mediu public, cat si într-un mediu privat, împreună cu echipa sau in mediu academic, impreuna cu colegii cu colegii din grupul tău de studiu la facultate.

Lex24 e pentru tine!

Accesul in platforma Lex24 este GRATUIT
pentru adaugarea de materiale si adnotari disponibile tuturor utilizatorilor