Open Collaborative Community

Colaborezi cu comunitatea

Contribuie cu idei, puncte de vedere și analize de oriunde te-ai afla la cea mai complexa biblioteca adnotata creata direct de catre intreaga comunitate juridica pentru intreaga comunitate juridica.

Adnotezi orice material

Adauga materiale, adnotari sau comentarii cu ultimele solutii din practica juridica, structureaza-le pe indecsi si taguri si asociaza-le in orice act normativ la nivel de paragraf, articol, alineat sau cuvant cheie.

Pastrezi ideile organizate

Nu mai pierzi niciodata o idee inspirata sau un material important. Scrie notițe personale, adauga opinii sau puncte de vedere, organizeaza-le dupa taguri si pastreaza-le structurat atata tim cat iti sunt de folos. le poti actualiza si sterge oricand doresti.

O platforma pentru autori

Feedbackul comunitatii

Invitați comunitatea la discuții și evaluari deschise. Pentru prima dată, autorii pot colecta feedback și pot obtine o evaluarea deschisă a materialelor lor direct pe conținutul publicat pe platforma Lex24.

Grupuri de cititori

Personalizați-vă comunitatea cu ajutorul grupurilor de cititori! Creeaza grupuri private de cititori pentru în care cititorii sa discute intr-un cadru restrans despre conținutul dvs. Acest nivel oferă noi niveluri de interactiune si participare colaborativa pe materialele puse la dispozitia acestora.

Valoare adaugata

Adăugați valoare adaugata articolelor! Adnotarile si comentariile la nivel de paragraf aduc conținutul la viață și permit cititorilor să ia parte la conversație, iar autorii pot îmbunătăți articolele cu note de autor, note de subsol extinse, linkuri către alte materiale online, rezumate și multe altele.

Comunitate colaborativa

În calitate de initiatori ai primei platforme juridice de tip Open Collaborative Community din Romania, misiunea noastra este aceea de a ne angaja să îmbunătățim colaborarea online si afirmarea comunitatii juridice prin intermediul unei tehnologii bazate pe standarde open-source, in colaborare cu partenerii nostri tehnologici.

Ce oferă Lex24?

Spațiu de exprimare

Publicăm, nu judecăm! Prețuim ideile valoroase si opiniile tuturor profesioniștilor dreptului si considerăm că fiecare gând și fiecare punct de vedere reprezintă chintesența experienței personale a fiecăruia dintre noi și merită adus la cunoștința intregii comunități juridice. Ințelegem să aducem valoare adăugată și utilitate tuturor ideilor, independent de valoarea lor stiintifica și de nivelul de expertiză al subiectului tratat. Publica si tu cu noi!

Instrument de lucru/studiu

Prin intermediul tehnologiilor puse la dispoziția utilizatorilor, în premieră în România, platforma Lex24 se constituie ca un instrument de lucru online, prin care profesioniștii dreptului pot interacționa cu conținutul, pot face adnotări și evidențieri pe conținut, pot adăuga conținut dinamic, intern sau extern platformei Lex24, pot adăuga note cu caracter privat sau public, pot scrie propriile articole profesionale, opinii sau studii cu privire la diverse tematici juridice.

Organizator la purtator

Doresti sa ții pasul cu modificările legislative sau jurisprudențiale, iar formatul tipărit nu-ți permite acest lucru? Scapă de constrângerile formatul tipărit și alege varianta “la purtător”: Lex24 te ajuta sa pastrezi ideile, adnotarile, notele si comentariile in mod organizat, la purtator. Poti sa faci adnotari pe coduri sau pe orice alt material pe care îl deții și alege să le păstrezi private, doar pentru tine sau să le împărtășești cu colegii si membrii grupului din care faci parte. În mod implicit toate adnotările sunt setate să fie vizibile in mod public, disponibile intregii comunitati.

Lex24 e pentru tine!

Accesul in platforma Lex24 este GRATUIT
pentru adaugarea de materiale si adnotari disponibile tuturor utilizatorilor

Scrie un articol cu acces gratuit

(sau creează un blog personal sub forma "lex24.ro/autor/nume"; serviciu gratuit)

Publică un articol cu acces plătit

(serviciu contracost)

Publică conținut configurabil tip grile, teste, simulări

(serviciu contracost)

Publică o carte eBook PDF securizat DRM

(serviciu contracost)

Publică un curs online

(serviciu contracost)

Publică un blog profesional

(publicat sub forma "lex24.ro/denumireblog"; serviciu contracost)

Creează o publicație

(pachet "PUBLICAȚII")