Studiul, reinventat.

Spațiul tău privat:
studiezi, lucrezi, organizezi, interacționezi, scrii, colaborezi sau te documentezi

Studiază

Dedicat studiului individual, pentru organizarea si managementul cursurilor, lecțiilor si suporturilor de curs si a materialelor proprii.

Lucrează

Dedicat lucrului individual, pentru organizarea si managementul dosarelor si cazurilor, spețelor sau evidența contractelor.

Colaborează

Dedicat pentru lucrul in echipa atât in proiectele de studiu in grup, cat si in cele profesionale de lucru in echipa sau de crea propria comunitate.

WORKSPACE

O experiență de studiu si de lucru, nu doar o simplă platformă

COMUNITATE

Creăm conexiuni și aducem oamenii și ideile mai aproape

LIVE VIDEO

Creați întâlniri virtuale prin Zoom sau Google Meet

COLABORARE

Studiați sau lucrați împreună cu colegii și echipa, de oriunde

MICROLEARNING

Adaptați modulele de studiu la ritmul propriu cu lecții scurte de dimensiuni reduse

QUIZZ

Creați chestionare și provocați-vă să aflați cum vă descurcați dintr-o singură privire

PWA

Creat folosind PWA, Lex24 este rapid și ușor de instalat pe mobil direct din browser

BIBLIOTECĂ

Achiziționezi cărțile disponibile în variantă digitală, în sistem abonament.

ONE platform. ENDLESS possibilities.

Workspace

O suită de instrumente sigure și ușor de utilizat, concepute pentru studiu, lucru, activități colaborative, comunități sociale.

4,99 euro/lună*

Adnotări private: nelimitat
Colaborare grup: nelimitat
Activități private: nelimitat
Membri privați: nelimitat
Grupuri private: nelimitat
Cursuri private: nelimitat
Proiecte private: nelimitat
Integrare cu: Zoom, Dropbox
Google Drive, Meet, Classroom

* Testezi gratuit 30 zile. Abonament 4.99 euro/lună (fără TVA). Plata lunară recurentă. Anulezi oricând. Se aplică Termeni si Conditii

FAQ

Ce este Lex24+ Workspace?

Cu Lex24+ te bucuri de libertatea de a avea la purtător un instrument de lucru flexibil, pe care il poți accesa de pe orice dispozitiv, care îți permite să intervii asupra materialelor tale la nivel de termen, să ții notele și observațiile la zi într-un mediu controlat și permanent actualizat, în modalitate privată.

Care este diferența dintre Lex24 si Lex24+ Workspace?

Lex24 nu este doar un agregator de știri, este o platformă open de dezbateri, accesibilă gratuit tuturor persoanelor interesate, deschisă tuturor juriștilor, economiștilor, funcționarilor publici, cadrelor didactice si studenților, fiind un instrument de lucru de tip colaborativ, o bibliotecă si un organizator la purtător al însemnărilor si adnotărilor oricărui tip de material tip text, audio sau video (cu transcript) pe care il ai in posesie, in modalitate publică, vizibilă tuturor utilizatorlor.

Lex24+ este varianta Premium, cu plată, a portalului Lex24. Lex 24+ ofera in plus posibilitatea de a crea secțiuni private, grupuri private, note și adnotări pe orice text disponibile in modalitate privată cu acces doar pentru ei sau pentru membrii grupului, atunci când se dorește lucrul în echipă, accesul la sectiunea Workspace. 

Cât costă Lex24 si Lex24+ Workspace?

Lex24 poate fi accesat gratuit.

Lex24+ Workspace se achiziționeaza în sistem de abonament la prețul de 4,99 euro (fără TVA)/lună, exclusiv prin plata cu cardul,  în sistem recurent, care se va factura automat în fiecare lună până la anularea abonamentului  către utilizator.

Care este durata unui abonament plătit laLex24+ Workspace ?

Ediția Lex24+ Workspace este disponibilă ca abonament lunar. Momentan, nu puteți achiziționa, de exemplu, un abonament anual, ca alternativă la achiziționarea abonamentului lunar. Prețurile sunt blocate pe durata abonamentului.

Doresc să achiziționez Lex24+ Workspace pentru echipa mea.

Lex24+ Workspace este un plan creat pentru un singur utilizator, fiind legat de emailul utilizatorului. De aceea, fiecare achizitie va trebui efectuata individual.

Este posibil să încerc Lex24+ Workspace?

Da, puteți încerca Lex24+ Workspace timp de 30 de zile, in mod gratuit fara nici o obligație.

Activarea perioadei de proba presupune achiziționarea unui abonament cu preț zero pe o durata de 30 zile. După expirarea celor 30 zile, daca utilizatorul nu își exprimă intenția de a renunța la abonament prin anularea acestuia din panoul de profil, in interiorul termenului de 30 zile de la data activării, in ziua imediat următoare celei de-a 30-a zi de la activare, ce ar coincide cu prima zi a lunii următoare, se va considera abonamentul ca valabil incheiat pentru următoarea luna si se va trece la reținerea sumei de pe card, acesta fiind si mecanismul recurentei, adică al reînnoirii automate al abonamentului, luna de luna, pana la anularea acestuia de către utilizator.

Cum anulez abonamentul Lex24+ Workspace?

Abonamentul la Lex24+ Workspace se poate face oricand, de către utilizator, exclusiv din pagina de profil din secțiunea contul meu, fără nici o obligație.

Activarea perioadei de probă presupune achiziționarea unui abonament cu preț zero pe o durata de 30 zile. După expirarea celor 30 zile, daca utilizatorul nu își exprimă intenția de a renunța la abonament prin anularea acestuia din panoul de profil, in interiorul termenului de 30 zile de la data activării, in ziua imediat următoare celei de-a 30-a zi de la activare, ce ar coincide cu prima zi a lunii următoare, se va considera abonamentul ca valabil incheiat pentru următoarea luna si se va trece la reținerea sumei de pe card, acesta fiind si mecanismul recurentei, adică al reînnoirii automate al abonamentului, luna de luna, pana la anularea acestuia de către utilizator.

Renunțarea la abonament va avea eficacitate incepand din luna urmatoare celei in care s-a solicitat anularea, la sfarsitul perioadei de facturare a lunii curente.

Ce se intamplă după ce anulez abonamentul Lex24+ Workspace?

Anularea abonamentului la Lex24+ Workspace presupune posibilitatea a folosi, in continuare, toate facilitatile puse la dispozitie in mod gratuit platforma Lex24 in modalitate publica si pierderea facilitatilor oferite de editia Lex24+, a adnotarilor private, a notelor private, a accesului in grupuri si forumuri private, a crearii si organizarii de cursuri si proiecte personale.

Lex24 e pentru tine!

Accesul în platforma Lex24 este GRATUIT
pentru a adăuga materiale și adnotări disponibile public, tuturor utilizatorilor.

Scrie un articol cu acces gratuit

(sau creează un blog personal sub forma "lex24.ro/autor/nume"; serviciu gratuit)

Publică un articol cu acces plătit

(serviciu contracost)

Publică conținut configurabil tip grile, teste, simulări

(serviciu contracost)

Publică o carte eBook PDF securizat DRM

(serviciu contracost)

Publică un curs online

(serviciu contracost)

Publică un blog profesional

(publicat sub forma "lex24.ro/denumireblog"; serviciu contracost)

Creează o publicație

(pachet "PUBLICAȚII")