privind organismele de certificare şi controlul certificării în vederea denumirii de origine a hameiului
Văzând Referatul de aprobare nr. 130.351 din 12 decembrie 2003,având în vedere prevederile art. 27 al Legii nr. 627/2002 privind producerea şi comercializarea hameiului,având în vedere prevederile Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 172/2003 privind normele de bonitare şi certificare a hameiului,în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului,ministrul agriculturii, pădurilor, apelor şi mediului emite următorul ordin: + Articolul 1Certificarea hameiului în vederea denumirii de origine se realizează de Centrul de cercetare a hameiului şi plantelor medicinale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, denumit în continuare Organismul de certificare a hameiului. + Articolul 2Organismul de control al certificării este Autoritatea pentru hamei din cadrul biroului pentru culturi specializate care se înfiinţează în cadrul Direcţiei generale de implementare şi reglementare. + Articolul 3Activitatea de certificare a hameiului se realizează în baza regulamentului de certificare a hameiului, elaborat de Organismul de certificare a hameiului şi aprobat prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor, apelor şi mediului. + Articolul 4Se abrogă prevederile art. 1 alin. (8) şi (9) din Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor, apelor şi mediului nr. 172/2003 privind normele de bonitate şi certificare a hameiului, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 275 din 18 aprilie 2003. + Articolul 5(1) Determinările fizico-chimice şi organoleptice ale conurilor de hamei şi produselor derivate, astfel cum sunt prevăzute la art. 1 din Legea nr. 627/2002, se realizează de Laboratorul de chimie a hameiului din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Laboratorul fermentative din cadrul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, Laboratorul bere din cadrul Universităţii Dunărea de Jos Galaţi şi Institutul de Bioresurse Alimentare. … (2) Rezultatele determinărilor fizico-chimice şi organoleptice stau la baza încadrării în clasele de calitate stabilite prin normele tehnice de clasificare a hameiului, aprobate prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor, apelor şi mediului. … + Articolul 6Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.p. Ministrul agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor,Petre Daea,secretar de statBucureşti, 26 ianuarie 2004.Nr. 74.––-
Când vă conectați pentru prima dată folosind un buton de conectare socială, colectăm informațiile de profil public ale contului dvs. partajate de furnizorul de conectare socială, pe baza setărilor dvs. de confidențialitate. De asemenea, primim adresa dvs. de e-mail pentru a vă crea automat un cont pe site-ul nostru web. Odată ce contul dvs. este creat, veți fi conectat la acest cont.
DezacordDe acord
Conectat cu
Permit crearea unui cont
Când vă conectați pentru prima dată folosind un buton de conectare socială, colectăm informațiile de profil public ale contului dvs. partajate de furnizorul de conectare socială, pe baza setărilor dvs. de confidențialitate. De asemenea, primim adresa dvs. de e-mail pentru a vă crea automat un cont pe site-ul nostru web. Odată ce contul dvs. este creat, veți fi conectat la acest cont.
Pentru a oferi cea mai buna experiența, utilizăm tehnologii cookie. Neacordarea sau retragerea consimțământului poate afecta în mod negativ anumite caracteristici și funcții ale siteului.
Functional
Mereu activ
Stocarea sau accesul tehnic este strict necesar în scopul legitim de a permite utilizarea unui serviciu specific solicitat în mod explicit de abonat sau utilizator sau în scopul unic de a efectua transmiterea unei comunicări prin intermediul unei rețele de comunicații electronice.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistii
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Stocarea sau accesul tehnic care este utilizat exclusiv în scopuri statistice anonime. În lipsa unei citații, a unei conformări voluntare din partea furnizorului dvs. de servicii de internet sau a unor înregistrări suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau recuperate doar în acest scop nu pot fi utilizate, de obicei, pentru a vă identifica.
Marketing
Stocarea sau accesul tehnic care este utilizat exclusiv în scopuri statistice anonime. În lipsa unei citații, a unei conformări voluntare din partea furnizorului dvs. de servicii de internet sau a unor înregistrări suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau recuperate doar în acest scop nu pot fi utilizate, de obicei, pentru a vă identifica.
A apărut o problemă la raportarea acestei postări.
Blocare membru?
Vă rugăm să confirmați că doriți să blocați acest membru.
Nu vei mai putea:
Vedeți postările membrilor blocați
Menționați acest membru în postări
Invitați acest membru în grupuri
Trimite mesaj acestui membru
Adăugați acest membru ca conexiune
Vă rugăm să rețineți:
Această acțiune va elimina și acest membru din conexiunile dvs. și va trimite un raport administratorului site-ului.
Vă rugăm să acordați câteva minute pentru finalizarea acestui proces.